Produse noi

Torgauer Maschinenbau

ABITARE are deosebita placere de a va anunta inceputul colaborarii cu TORGAUER Maschinenbau Germania.

Cuptoarele pentru Heat Soak Test de la Torgauer Maschinenbau GmbH, acum prin ABITARE – mai multa siguranta pentru producatorii de sticla securizata.

Oricare producator de sticla securizata se confrunta cu riscul spargerii spontane a sticlei. Chiar si in situatia in care exista cel mai redus potential de spargere, un cuptor de Heat Soak Test creste considerabil securitatea. Intr-un cuptor Torgauer, foile de geam sunt supuse testului de Heat Soak.

Prin intermediul procesului de incalzire foile de geam care au intruziuni de sulfid de nichel se sparg inevitabil.
Foile care raman intacte sunt potrivite pentru a fi integrate intr-un proiect.

Torgauer Maschinenbau GmbH este specializata in domeniul cuptoarelor de Heat Soak Test avand o indelungata experienta.

Cercetarea continua si dezvoltarea reprezinta garantul unui produs de calitate incontestabila care va asigura solutii tehnice de ultima ora si inovative.

De aceea, departamentul de service pentru clienti precum si serviciile oferite reprezinta cea mai mare prioritate pentru Torgauer Maschinen Bau.

Producerea unor cuptoare de Heat Soak Test de dimensiuni atipice, cu dimensiuni extreme nu reprezinta o exceptie pentru Torgauer.

De curand a fost produs si livrat un cuptor pentru foi de geam de dimensiuni foarte mari, si anume de 15.5 x 3.3 metri.
Toate cuptoarele de Heat Soak test sunt testate prin intermediului normelor interne de calitate in deplina concordanta cu
prevederile standardelor de calitate europene EN14179. Cuptoarele sunt calibrate si certificate de un laborator de testare independent.

Multiple optiuni, cum sunt productia de sticla laminata fara autoclava in cuptorul de Heat Soak Test intregesc gama de productie a lui TMB.