Panou de control GDPR

Pentru ca in trecut ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Pana la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?
Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale.

Cu ce scop prelucram aceste date?
ABITARE CG SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- pentru a te tine la curent cu noutatile, ofertele si promotiile noastre si a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, oferta sau eveniment;
- pentru a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, clientul nostru;
- pentru a iti putea emite factura in cazul in care ai solicitat-o;
- Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati, oferte si concursuri;
- pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
- realizarea de analize statistice folosind date anonimizate

In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

Contact si suport privind datele tale
Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor folosind formularele de mai jos din aceasta pagina sau printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre ABITARE CG SRL prin:

E-mail: dpo@abitare.ro
Posta: Brasov, Str. Brazilor nr.55, cod postal 500313

Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la dpo@abitare.ro.

Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre ABITARE CG SRL, puteti accesa site-ul www.abitare.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

Aboneaza-te la newsletter

Despre noi

ABITARE CG BRASOV - O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii sticlei plane arhitecturale. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este corelata permanent cu tendintele pietei. Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Detalii

Abitare C.G. SRL

Str. Brazilor nr.55
500313 Brasov, România
T: +40 268 412 600
E: contact@abitare.ro

Contact