Expozitii

Intermac Inside in Action

Toata tehnologia concentrata si pusa la dispozitia dvs prin demonstratii live in conditii de maxima siguranta 5 – 30 octombrie 2020

INTERMAC PESARO CAMPUS

Va invitam sa va bucurati de o experienta live la Intermac Pesaro Campus.
Peste 40 de utilaje va asteapta in Pesaro, in conditii de maxima siguranta. Veti descoperi tehnologiile noastre, impreuna cu serviciile de software si digitale, in deplina conformitate cu noul protocol de sanatate si siguranta.

Va invitam sa va programati acum o vizita si sa ne comunicati tehnologiile care prezinta interes pentru dvs. pentru a putea organiza o demonstratie live impreuna cu expertii nostri.

Evenimentul Inside In Action va ofera posibilitatea de a descoperi toata gama, precum si solutiile aferente, de utilaje high-tech pentru procesarea de sticlei, a pietrei si a materialelor sinterizate.

Un adevarat spectacol tehnologic, unde singura vedeta a scenei va fi inovatia tehnologica cu o gama noua de produse si procedee. In plus, veti avea posibilitatea de a explora spatiul dedicat esentei tehnologiei precum si a noilor perspective, ca parte din noua formula care combina expertiza cu viitorul.

22-23 OCTOMBRIE 2020 – ONLINE