Cuptor de laminare – LAMMY  2 SYSTEM 210 RCN

Cuptor de laminare – LAMMY 2 SYSTEM 210 RCN

Cuptor de laminare – LAMMY  2 SYSTEM 210
                                

Dimensiune activa maxima a foii de sticla care urmeaza procesul de laminare este de 2100x3600 mm. 
           
Caracteristici:
Cuptor de laminare pentru productie medie si mare, laminare dreapta si curbata, radius maxim de 500mm.
Izolare din fibre de izolatie rezistente pana la 200°C. Cuptorul este echipat cu doua sertare glisante pe ghidaje, care pot fi scoase afara in totalitate.  
Vacuum:
Zona de vid este realizata de doi saci Silksoft cu ajutorul a doua pompe cu ulei EV0028 conectate la sac cu ajutorul unei valve de aspirare.

Camera de laminare este echipata cu doua sertare care pot fi scoase in totalitate.
Temperatura inalta este asigurata cu ajutorul unui set de elemente de incalzire tubulara Incoloy care rezista la o temperatura de 200°C. Acest tip de elemente de incalzire nu necesita intretinere si curatare si au o durata mare de viata.                                                                                                                                Un senzor de caldura verifica uniformitatea incalzirii in interiorul camerei de laminare.

Control:
Procesul de laminare este controlat de un ecran PLC cu touch screen care permite memorarea fiecarei cote de laminare si vizualizarea procesului.
Fiecare functie va fi verificata si afisata pe displayul de control. Panoul de control are o functie speciala de telecomanda de pornire, conectare si deconectare a pompei de vacuum intr-un anumit moment.

Racirea se face la sfarsitul procesului de laminare, pe o usa de evacuare a aerului cu deschidere automata pozitionata in partea laterala a cuptorului, cu ajutorul pistoanelor care se activeaza facilitand evacuarea caldurii. Procesul de racire poate fi accelerat prin scoaterea sertarelor.

Voltaj:  
 400V/50Hz 3PH; voltaj diferit la cerere


Cere oferta

Aboneaza-te la newsletter

Despre noi

ABITARE CG BRASOV - O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii sticlei plane arhitecturale. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este corelata permanent cu tendintele pietei. Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Detalii

Abitare C.G. SRL

Str. Brazilor nr.55
500313 Brasov, România
T: +40 268 412 600
E: contact@abitare.ro

Contact