Centru de prelucrare sticla Master 35 INTERMAC

Centru de prelucrare sticla Master 35 INTERMAC

Centru de prelucrare cu comanda numerica, cu 5 axe comandate pentru frezarea, gaurirea, rectificarea, tesirea, gravarea (optional) si slefuirea placilor de sticla.
 
Realizat din elemente de otel sudat pentru regim greu, prevazute cu nervuri si normalizate in mod corespunzator, pentru a asigura rezistenta necesara in vederea garantarii performantelor pe termen indelungat. Structura permite incarcarea si descarcarea placilor direct pe ventuzele de aspiratie de pe cadrul masinii.
Vopsea ceramica de tip nou pentru o rezistenta imbunatatita la coroziune.
Rezistenta si rigiditatea masinii este confirmata prin greutatea sa totala de 6,5 tone.
Dimensiunile mesei de lucru 3250x1625 mm
Masa permite pozitionarea multipla a pieselor. Exista un sistem de pozitionare si blocare a pieselor, rapid si usor de folosit, care utilizeaza o serie de ventuze cu sistem dublu de vid, ceea ce ajuta la pozitionarea rapida si facila fara a mai fi necesara insurubarea mecanica pe pozitie.
Sistemul de vid pentru ventuze si pentru opritoarele de referinta dispune de o pompa cu debit de 75 m3/h, cu circuit de lichid si care nu necesita intretinere, sistemul avand doua zone de vid independente pentru masa de lucru.
Cuploare rapide pentru ventuze, in partea din fata si din spate a cadrului.
Sistemul de colectare a apei de racire este echipat cu jgheaburi si conducte de legatura pentru golire sau cu rezervoare amovibile (optionale) plasate sub masa de lucru. Rezervoarele amovibile sunt din otel inoxidabil.

Magazie rotativa de scule cu 14 pozitii
Garanteaza capacitatea optima de scule, reduce timpii morti ai masinii, inclusiv in cursul unor prelucrari complexe. Permite, de asemenea, ca operatiile de echipare cu scule sau de schimbare a sculelor masinii sa fie efectuate in cursul prelucrarii din exteriorul masinii, in conditii de deplina siguranta. Masina va trece in regim de pauza daca se incearca o schimbare de scule in cursul acestui proces.
Magazia poate cuprinde scule avand un diametru maxim de 150 mm si o greutate maxima de 10 kg. Ea este compatibila cu toate tipurile de agregate.
Verificare automata a prezentei sculei inainte de faza de descarcare a sculei.
Optiune de furnizare a masinii cu o a doua magazie rotativa de scule cu 14 pozitii pe partea opusa.
 
7 kW putere nominala cu comanda vectoriala a turatiei de la 0 la 12000 rot/min.
Echipat cu 4 lagare ceramice pentru garantarea unei rezistente imbunatatite la fortele generate. Echipat si cu un sistem de racire dublu:
• sistem interior de apa curata, cu dirijare spre interiorul sculei, cu debit ridicat, pentru o racire imbunatatita.
• sistem exterior independent de racire cu lichid in circuit inchis. Radiatorul este amplasat la un capat al grinzii. Suport scula cu blocare rapida, sistem conic ISO 40 pentru regim greu, sistem de blocare mecanica cu arc cupa şi sistem pneumatic de deblocare a pistonului; presiunea de lucru 7 bar. Curatare automata a suportului sculei in cursul schimbarii sculei folosind un jet de aer comprimat dirijat pe conuri. Circuit pneumatic de presurizare, care previne infiltrarea prafului din exterior.
Prelucrare folosind discuri abrazive în forma de oala: pentru unghi de 45° şi margine plată
 
Datorita posibilitatii de deplasare pe verticala, de inclinare (de la -90° la +90°) si de rotatie (axe "C" infinite), axul electric poate prelucra la unghiuri de 45° placi groase si muchii plate folosind discuri in forma de oala (cu conuri speciale optionale si cu fixarea mesei la o inăltime de 213 mm).
Softul dedicat garanteaza o flexibilitate maxima de utilizare. Programarea este mai uşoara datorita ciclurilor de prelucrare pregatite in prealabil. Un agregat special (optional) permite efectuarea gravarii direct pe masa de lucru a masinii.

O noua comanda numerica pe PC- IWNC

Datorita unei noi tehnologii dezvoltate de Intermac, comanda numerica este acum complet integrata in structura calculatorului care utilizeaza WINDOWS XP.
 
Caracteristici principale:

Procesor compatibil cu tehnologia existenta pe piata.
Placa de axa integrata (XP615) dezvoltata de INTERMAC si care poate inlocui usor monitorul cu ecran plat LCD de 15"; tastatura alfanumerica si mouse.
Conectivitate si configurabilitate completa cu sistemele de retea si suporturile optice/magnetice existente pe piata. Modem integrat.
TELESERVICE: Comanda integrala a masinii de la distanta pentru actualizarea sistemelor logice, a interfetei si a parametrilor, precum si pentru diagnosticare prin Ethernet si Internet.
Optiune pentru instalarea unui Webcam cu microfon si casca.
Piesele sunt comercializate si disponibile pe piata.
Intretinere redusa pentru beneficiar si interventie facila din partea tehnicienilor.


Cere oferta

Aboneaza-te la newsletter

Despre noi

ABITARE CG BRASOV - O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii sticlei plane arhitecturale. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este corelata permanent cu tendintele pietei. Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Detalii

Abitare C.G. SRL

Str. Brazilor nr.55
500313 Brasov, România
T: +40 268 412 600
E: contact@abitare.ro

Contact