Centru de prelucrare Master 33
INTERMAC

Centru de prelucrare Master 33 INTERMAC


Centru pentru prelucrare sticla  Master 33
producator INTERMAC-Italia

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Centru de prelucrare comandat de calculator, cu 3 axe comandate pentru frezarea, găurirea, rectificarea, tesirea si lustruirea foilor de sticla.

Structura mecanica cu pod mobil

Realizat din elemente de otel sudat, pentru regim greu, prevazute cu nervuri si normalizate in mod corespunzator, pentru a asigura rezistenţa necesara în vederea garantarii performantelor pe termen indelungat. Structura permite încarcarea şi descarcarea placilor direct pe ventuzele de aspiratie de pe cadrul maşinii.
Vopsea ceramica de tip nou pentru o rezistenta imbunatatita la coroziune.
Rezistenta si rigiditatea masinii este confirmata si prin greutatea sa totala de 7,5 tone.

Dimensiunile mesei de lucru 3.350 x 1.720 mm

Masa permite pozitionarea multipla a pieselor. Exista un sistem de pozitionare şi blocare a pieselor, rapid si usor de folosit, care utilizeaza o serie de ventuze cu sistem dublu de vacuum, ceea ce ajutala pozitionarea rapida si facila fara a mai fi necesara insurubarea mecanica pe pozitie.
Sistemul de vacuum pentru ventuze si pentru opritoarele de referinta dispune de o pompa cu debit de 75 m3/h, cu circuit de lichid si care nu necesita intretinere, sistemul avand doua zone de vacuum independente pentru masa de lucru.
Cuploare rapide pentru ventuze, in partea din fată si din spate a cadrului.
Sistemul de colectare a apei de racire este echipat cu jgheaburi si conducte de legatura pentru golire sau cu rezervoare amovibile (optionale) plasate sub masa de lucru. Rezervoarele amovibile sunt din otel inoxidabil.    

O magazie rotativa de scule cu 14 pozitii

Garanteaza capacitatea optima de scule, reduce timpii morti ai masinii, inclusiv in cursul unor prelucrari complexe. Permite, de asemenea, ca operatiile de echipare cu scule sau de schimbare a sculelor masinii sa fie efectuate in cursul prelucrarii din exteriorul masinii, in conditii de deplina siguranta. Masina va trece in regim de pauza daca se încearca o schimbare de scule in cursul acestui proces.
Magazia poate cuprinde scule avand un diametru maxim de 150 mm si o greutate maxima de 10 kg. Ea este compatibila cu toate tipurile de agregate.
Verificare automata a prezentei sculei inainte de faza de descarcare a sculei.
Optiune de furnizare a masinii cu o a doua magazie rotativa de scule cu 14 pozitii si cu o a treia magazie tip revolver cu 8 pozitii situata pe capul de prelucrare.

Capul de prelucrare

7,5 kW putere nominala cu comanda vectoriala a turatiei de la 0 la 12000 rot/min.
Echipat cu 4 lagare ceramice pentru garantarea unei rezistente imbunatatite la fortele generate. Echipat si cu un sistem de racire dublu:
• sistem interior de apa curata, cu dirijare spre interiorul sculei, cu debit ridicat, pentru o racire imbunatatita
• sistem exterior independent de racire cu lichid in circuit inchis. Radiatorul este amplasat la un capat al grinzii. Suport scula prevazut cu blocare rapida, sistem conic ISO 40 pentru regim greu, sistem de blocare mecanica cu arc cupa şi sistem pneumatic de deblocare a pistonului; presiunea de lucru 7 bar. Curatare automata a suportului sculei in cursul schimbarii sculei folosind un jet de aer comprimat dirijat pe conuri. Circuit pneumatic de presurizare, care previne infiltrarea prafului din exterior.

Comanda numerica pe PC- IWNC
Datorita unei noi tehnologii dezvoltate de Intermac, comanda numerica este acum complet integrata în structura calculatorului care utilizeaza WINDOWS XP.

Caracteristici principale:

•    Procesor compatibil cu tehnologia existentă pe piata.
•    Placa de axa integrata (XP615) dezvoltata de INTERMAC si care poate inlocui usor monitorul cu ecran plat LCD de 15"; tastatura alfanumerica si maus.
•    Conectivitate si configurabilitate completa cu sistemele de retea si suporturile optice/magnetice existente pe piata. Modem integrat.
•   TELESERVICE: Comanda integrala a masinii de la distanta pentru actualizarea sistemelor logice, a interfetei si a parametrilor, precum si pentru diagnosticare prin Ethernet si Internet.
•    Optiune pentru instalarea unui Webcam cu microfon si cască.
•    Piesele sunt comercializate si disponibile pe piata.
•    Intretinere redusa pentru beneficiar si interventie facila din partea tehnicienilor.

Noua interfată intuitiva de operator este acum si mai usor de utilizat datorita functiei TOOLTIP (mouse fierbinte) care afiseaza functiile butoanelor pe masura ce mouse-ul trece peste ele. SARCINI MULTIPLE:
•     CAD-CAM si toate aplicatiile INTERMAC pot fi folosite pe calculatorul instalat în timp ce masina prelucreaza efectiv piese.
•     Orice functie de comanda poate fi executata în timp ce masina lucreaza efectiv (introducere de noi scule, modificare parametri, etc.)
S-au pastrat si imbunatatit toate caracteristicile comenzii numerice anterioare, cum ar fi compensarea automata a uzurii discului abraziv cu afisaj al presiunii de lucru in timp real.

Tehnologie digitala pentru comanda deplasarii

Noua tehnologie permite comanda axei fara conversie de semnal digital-analogic-digital. Exista urmatoarele avantaje:
• Program pentru reducerea automata a avansului in functie de presiunea sculei pe sticla
• Absenta perturbatiei campurilor magnetice
• Transmisie de date mai rapida, cu o mai buna interpolare a axei, evitand in felul acesta riscul "ciobiturilor" din sticla

Teleservice

Calculatorul montat pe masina cu modemul sau integrat este configurat pentru functia de întretinere cu asistenta de la distanta prin Internet si Ethernet, ceea ce permite:
• diagnosticarea si depanarea defectelor de la distanta
• actualizarea parametrilor si a softului masinii
• o reducere substantiala a costurilor de intretinere.

Siguranta operationala si fiabilitate pe termen lung

• Masina se livreaza cu o cabina integrala in varianta standard, pentru protectie mecanica completa si pentru reducerea zgomotului. Un joystick este utilizat pentru pozitionarea opritoarelor si a ventuzelor. Aceasta permite ca toate operatiunile sa fie efectuate in deplina siguranta, stand in fata masinii
• Perete despartitor intermediar pentru siguranta la operatiunile de basculare
• Toate piesele mobile sunt plasate deasupra nivelului apei
• Dulapul de alimentare este etansat conform gradului de protectie IP64 si este echipat cu aer conditionat
• Ungerea automată fortata a tuturor pieselor mobile garanteaza functionarea perfecta si intretinerea simplificata


Cere oferta

Aboneaza-te la newsletter

Despre noi

ABITARE CG BRASOV - O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii sticlei plane arhitecturale. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este corelata permanent cu tendintele pietei. Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Detalii

Abitare C.G. SRL

Str. Brazilor nr.55
500313 Brasov, România
T: +40 268 412 600
E: contact@abitare.ro

Contact