Intermac Inside in Action

Intermac Inside in Action

Toata tehnologia concentrata si pusa la dispozitia dvs
prin demonstratii live in conditii de maxima siguranta
5 – 30 octombrie 2020
INTERMAC PESARO CAMPUS
Va invitam sa va bucurati de o experienta live la Intermac Pesaro Campus.
 Peste 40 de utilaje va asteapta in Pesaro, in conditii de maxima siguranta. Veti descoperi tehnologiile noastre, impreuna cu serviciile de software si digitale, in deplina conformitate cu noul protocol de sanatate si siguranta.
Va invitam sa va programati acum o vizita si sa ne comunicati tehnologiile care prezinta interes pentru dvs. pentru a putea organiza o demonstratie live impreuna cu expertii nostri.
Evenimentul Inside In Action va ofera posibilitatea de a descoperi toata gama, precum si solutiile aferente, de utilaje high-tech pentru procesarea de sticlei, a pietrei si a materialelor sinterizate.
Un adevarat spectacol tehnologic, unde singura vedeta a scenei va fi inovatia tehnologica cu o gama noua de produse si procedee.
In plus, veti avea posibilitatea de a explora spatiul dedicat esentei tehnologiei precum si a noilor perspective, ca parte din noua formula care combina expertiza cu viitorul.
22-23 OCTOMBRIE 2020 - ONLINE

Aboneaza-te la newsletter

Despre noi

ABITARE CG BRASOV - O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii sticlei plane arhitecturale. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este corelata permanent cu tendintele pietei. Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Detalii

Abitare C.G. SRL

Str. Brazilor nr.55
500313 Brasov, România
T: +40 268 412 600
E: contact@abitare.ro

Contact