Specialisti in industria geamului izolator si in prelucrarea sticlei plane arhitecturale

ABITARE CG BRASOV

O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii  sticlei plane arhitecturale.

EXPERIENTA DE PESTE 20 DE ANI

Experienta noastra de peste 20 ani in domeniu este corelata permanent cu tendintele pietei. Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Abitare CG - Producator geam termoizolant
ABITARE CG

DESPRE NOI

ABITARE CG BRASOV – O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii sticlei plane arhitecturale.

Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este corelata permanent cu tendintele pietei.

Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Oferta de materii prime, scule si dispozitive, utilaje, este dublata in fiecare dintre cele trei divizii de o oferta de servicii cu caracter tehnic (instalari utilaje, service in garantie si post garantie, piese de schimb).

Produsele pe care le importam si distribuim apartin unor companii lideri la nivel international.

Portofoliu remarcabil

Portofoliul nostru cumuleaza peste 1000 de clienti, firme care au ca principal obiect de activitate productia de geam izolator, prelucrarea sticlei, automotive, tamplarie lemn, PVC si din aluminiu, prelucrarea pietrei, etc. - o referinta care conteaza atat pentru noi dar si pentru partenerii nostri actuali si viitori.

EXPERTIZA IN DOMENIU

Avantajele oferite partenerilor sunt reprezenate de experienta noastra in domeniu, stabilitatea in timp a ofertei de produse fabricate de companii consacrate si nu in ultimul rand, echipa de vanzari, ai carei membri activeaza in acest domeniu de activitate de minimum 5 ani.

LOGISTICA MODERNA

De asemenea, logistica firmei noastre (detinem un parc auto format din 15 autoutilitare si un depozit cu o suprafata de 2.400 mp) ne recomanda ca pe un partener de incredere, alaturi de care colaboratorii nostri isi propun sa isi dezvolte afacerile.

DIVIZIA STICLA

Divizia sticla va propune produsele urmatoarelor companii:
Kommerling – Germania,
Grace Davison – SUA,
Lingemann – Germania,
Profilglass – Italia,
Technoform Glass Insulation – Germania,
Tenachem – Letonia,
Cera – Germania,
Bohle – Germania,
RCN – Italia,
Vito – Germania;
Intermac – Italia,
Sulak – Cehia,
Reinhardt Technik – Germania,
MHG – Germania,
Adelio Lattuada – Italia;
Diamut – Italia,
Ricerca Operativa – Italia.

DIVIZIA PIATRA

Divizia piatra va propune:

Intermac – Italia
Diamut – Italia
Donatoni – Italia
Marmo Meccanica – Italia
Achilli – Italia

DIVIZIA TAMPLARIE

Divizia tamplarie – Utilaje CNC de la Emmegi, concepute pentru frezare, gaurire si debitare profile de aluminiu si aliaje usoare. Linii configurabile cu solutii modulare si pachete personalizate create pentru a satisface majoritatea aplicatiilor din sectorul arhitectural, usi/ferestre.

Structura liniei include o magazie automata de alimentare de unde profilele sunt preluate si transferate in zona de prelucrare. De asemenea in linie sunt incluse unitatile de taiere / prelucrare si sistemul de extragere piese finite si depozitare.

Magazia de alimentare a fost proiectata in doua variante, pentru profile de 7.500 sau 9.000 mm, este completata cu un sistem de alimentare prin impingere asistat de deplasarea unui griper de pozitionare automata.

ADEZIVI INDUSTRIALI

Divizia Adezivi industriali va propune o gama larga de solutii de lipire si etansare pentru aplicatii diverse, producator Kommerling – Germania.

Performanta si eficienta imbunatatite

Pentru aplicarea sticlei termoizolante, aplicarea precisa a materialelor siliconice este esentiala pentru a oferi o aderenta superioara, durabilitate si performantă fara compromisuri. Utilizarea distribuirii automate a materialelor adezive si siliconice ofera o etansare mai consistenta si mai completa. Aflati mai multe despre eficienta productiei de ferestre si usi.

CONSULTANTA

Experienta proprie, acumulata de-a lungul anilor, cat si cunostintele transmise de catre partenerii nostri externi ne califica ca si consultanti de prima mana in domeniile in care activam.

Astfel, suntem in masura sa furnizam sprijin companiilor care doresc sa-si deschida afaceri in domeniul productiei geamului izolator, al prelucrarii sticlei, al tamplariei din PVC si aluminiu, etc.

De asemenea, companiile deja prezente in aceste domenii pot apela la serviciile noastre pentru extinderea si modernizarea capacitatilor de productie, pentru implementarea de tehnologii noi si performante, pentru reorganizarea si eficientizarea fluxurilor de productie.

SUPORT TEHNIC

Suntem calificati pentru a instala si asigura service pentru toata gama de utilaje vandute de compania noastra.

Sprijinul acordat post vanzare clientilor nostri, vine sa confirme filozofia noastra in afaceri, potrivit careia, clientul nostru este partenerul nostru; un partener a carui evolutie pozitiva va influenta, la fel, in mod pozitiv si afacerea noastra. In masura in care accesul la piese de schimb nu este limitat, executam operatii de asistenta tehnica si pentru utilajele produse de firme care nu se afla in portofoliul nostru.