Despre noi

Despre noi

ABITARE CG BRASOV - O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii  sticlei plane arhitecturale.

Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este corelata permanent  cu tendintele pietei.

Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Oferta de materii prime, scule si dispozitive, utilaje, este dublata in fiecare dintre cele trei  divizii de o oferta de servicii cu caracter tehnic (instalari utilaje, service in garantie si post garantie, piese de schimb).

Produsele pe care le importam si distribuim apartin unor companii lideri la nivel international.

Astfel,

Divizia sticla va propune produsele urmatoarelor companii: Kommerling - Germania, Grace Davison - SUA, Lingemann - Germania, Profilglass – Italia, Technoform Glass Insulation – Germania, Tenachem - Letonia, Cera - Germania, Bohle - Germania, RCN  - Italia, Vito - Germania; Intermac - Italia, Sulak - Cehia, Reinhardt Technik - Germania, MHG - Germania, Adelio Lattuada - Italia; Diamut - Italia, Ricerca Operativa - Italia.

Divizia piatra va propune: Intermac – Italia, Diamut – Italia, Donatoni – Italia, Marmo Meccanica - Italia, Achilli – Italia.

Divizia Adezivi industriali va propune o gama larga de solutii de lipire si etansare pentru aplicatii diverse, producator Kommerling –Germania.

Portofoliul nostru cumuleaza peste 500 de clienti, firme care au ca principal obiect de activitate productia de geam izolator, prelucrarea sticlei, automotive, tamplarie lemn, PVC si din aluminiu, prelucrarea pietrei, etc. - o referinta care conteaza atat pentru noi dar si pentru partenerii nostri actuali si viitori.

Avantajele oferite partenerilor sunt reprezenate de experienta noastra in domeniu, stabilitatea in timp a ofertei de produse fabricate de companii consacrate si nu in ultimul rand, echipa de vanzari, ai carei membri activeaza in acest domeniu de activitate de minimum 5 ani. De asemenea, logistica firmei noastre (detinem un parc auto format din 15 autoutilitare si un depozit cu o suprafata de 2.400 mp) ne recomanda ca pe un partener de incredere, alaturi de care colaboratorii nostri isi propun sa isi dezvolte afacerile.

Consultanta

Experienta proprie, acumulata de-a lungul anilor, cat si cunostintele transmise de catre partenerii nostri externi ne califica ca si consultanti de prima mana in domeniile in care activam.

Astfel, suntem in masura sa furnizam sprijin companiilor care doresc sa-si deschida afaceri in domeniul productiei geamului izolator, al prelucrarii sticlei, al tamplariei din PVC si aluminiu, etc.

De asemenea, companiile deja prezente in aceste domenii pot apela la serviciile noastre pentru extinderea si modernizarea capacitatilor de productie, pentru implementarea de tehnologii noi si performante, pentru reorganizarea si eficientizarea fluxurilor de productie.

Servicii tehnice

Suntem calificati pentru a instala si asigura service pentru toata gama de utilaje vandute de compania noastra.

Sprijinul acordat  post vanzare clientilor nostri, vine sa confirme filozofia noastra in afaceri, potrivit careia, clientul nostru este partenerul nostru; un partener a carui evolutie pozitiva va influenta, la fel, in mod pozitiv si afacerea noastra. In masura in care accesul la piese de schimb nu este limitat, executam operatii de asistenta tehnica si pentru utilajele produse de firme care nu se afla in portofoliul nostru.

Aboneaza-te la newsletter

Despre noi

ABITARE CG BRASOV - O prezenta puternica si constanta in industria geamului izolator si a prelucrarii sticlei plane arhitecturale. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este corelata permanent cu tendintele pietei. Activitatea firmei se imparte in trei divizii reprezentative, respectiv Divizia sticla, Divizia piatra, Divizia adezivi industriali.

Detalii

Abitare C.G. SRL

Str. Brazilor nr.55
500313 Brasov, România
T: +40 268 412 600
E: contact [@] abitare [.] ro

Contact